Architecten Hofmans

Ontwerp, precisie, perfectie

Ontdek de gepassioneerde professionals die het kloppende hart vormen van Architecten Hofmans.

Bestaan sinds

1974

+3450

Projecten

1334 | House E

1333 | House T

1138 | Appartement GJK

1144 | Houses S

1000 | 2Houses MDP

986 | House VDB

981 | House DM

957 | House DM

1176 | House DR

Steen voor steen, jouw visie tot leven wekken

Marlies Devos
Marlies Devos
2024-02-18
We zijn zeer tevreden over de samenwerking met architecten Koen Hofmans! Het duurde even voor ons definitief plan er was, maar was het helemaal waard. Het plan en lastenboek waren enorm gedetailleerd waarmee de aannemers aan de slag konden. Koen was op belangrijke momenten op de werf om controles op te volgen. We werkten bijna allemaal samen met aannemers van zijn aannemerslijst, wat 1 voor 1 top vakmannen zijn. De dag op dag opvolging en communicatie konden wij als bouwheer ook zelf opnemen met de aannemers, zodat er een goede samenwerking was tussen bouwheer, architect en aannemer. We zijn nu bijna een jaar verhuisd naar dit hoog kwalitatief afgewerkte huis, kijken met plezier terug op dit bouwproces en zouden zo opnieuw voor hen kiezen!
Stef Ceuppens
Stef Ceuppens
2024-02-07
Architecten Hofmans stond ons van bij de start tot na de oplevering bij met frisse inzichten en een hands-on aanpak! Een absolute aanrader.
Frederic Janssens
Frederic Janssens
2023-05-08
Met Koen Hofmans was het prettig samenwerken. Hij en zijn team werken punctueel en met veel kennis van zaken. Zij waren ook onze gids in het kiezen voor de beste materialen en betrouwbare partners om onze nieuwbouw te realiseren.
Maggy Willaert
Maggy Willaert
2023-02-18
Wanneer je fan bent van een moderne bouwstijl is Architecten Hofmans the place to be. Koen luisterde heel aandachtig naar onze wensen wat ervoor zorgde dat er aan het voorontwerp bijna niets meer gewijzigd moest worden. Koen zijn ontwerpen zijn goed doordacht en hij heeft oog voor detail zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens ons bouwproject was Koen steeds vlot bereikbaar en had hij op al onze vragen een antwoord. Koen zorgde er ook voor dat alle aannemers op tijd konden beginnen wat zorgde voor een vlotte bouw. Hartelijk dank bij het realiseren van onze droomwoning!
Bert Heyvaert
Bert Heyvaert
2023-02-18
Een zeer positieve ervaring met Architecten Hofmans: creatief, technisch goed onderlegd en steeds klantvriendelijk. Vanaf de eerste ontmoeting zaten we op dezelfde lijn. De opvolging van de werken gebeurde naadloos. Wij werkten quasi uitsluitend met aannemers die door de architect werden aangeraden, wat voor een vlotte gang van zaken zorgde. Koen Hofmans of zijn collega's waren steeds vlot bereikbaar, als er problemen waren werden die snel en kordaat aangepakt. Wij raden het bureau van Koen aan iedereen aan!
Karlien Van den Boeynants
Karlien Van den Boeynants
2023-02-10
Architecten Hofmans werd ons aangeraden door vrienden en kennissen. Van in het begin goed ontvangen door Koen en zijn team. Nadat we ook andere architectenbureau's aangesproken hadden voor offertes zijn we toch op die van Hofmans ingegaan omdat we meteen een goed gevoel bij hen hadden en een realistisch beeld kregen van wat wel en niet mogelijk was binnen ons budget. De kostenraming was zo goed als volledig in lijn met wat we uiteindelijk betaald hebben en er waren dus geen onvoorziene verrassingen. Doorheen het volledige bouwtraject een hele goede opvolging gehad door Koen Hofmans en hij hielp ons steeds bij eventuele probleempjes met aannemers zodat alles utieindelijk tot een goed einde werd gebracht. Wij zijn enorm blij met het huis dat Architecten Hofmans voor ons getekend heeft en waar we nu toch al bijna een jaar in wonen. Moesten we ooit opnieuw bouwen of verbouwen dan kiezen we zeker terug Architecten Hofmans!
Luc De Ridder
Luc De Ridder
2022-09-09
In zee gaan met het team van Koen was een wijze keuze om ons droomhuis te realiseren. De eerste werken gestart eind juni 2021 en verhuizen midden juli 2022 kan enkel en alleen mits een goede communicatie tussen alle partijen en een correcte opvolging. Bedankt Koen en het voltallige team, en ja, het was leuk om dit project ook zelf zo kort op te volgen.
Info Metifix
Info Metifix
2022-08-25
als epb verslaggever ongezien efficiënte, aangename en vlotte samenwerking met dit architectenbureau. Aanrader voor elke partner in de bouw: van klant, tot aannemer en studiebureau!!!